Ana Sayfa > Okulumuz Hakkında

Faruk Duman Özel Eğitim Uygulama Okulu I. Kademe

Telefon : 0312 328 84 94
Belgegeçer :
Eposta Göndermek için tıklayınız
WEB https://farukdumanozel1.meb.k12.tr
Adres : Ayyıldız Mahallesi Mithat Paşa Sokak No9 Pursaklar/ANKARA Kurumumuza EGOnun 437439 hat nolu otobüsleri ve Bentderesinden kalkan Yıldızevler dolmuşları ile ulaşabilirsiniz
VİZYON : Türk Milli Eğitiminin amaçlarına uygun olarak paydaşlarının mutluluğunun sağlandığı, mevcut imkanların etkin ve verimli kullanılarak sürekli iyileştirme çalışmalarının yapıldığı emsallerine örnek teşkil eden bir okul oluşturmaktır.
MİSYON : Tüm paydaşlarımızla birlikte, özel eğitim gerektiren öğrencilerimizi bağımsız bireyler olarak hayata ve bir üst öğrenime hazırlamak.
BAŞARILAR : İLKE VE TEMEL DEĞERLERİMİZ 1- Her öğrencimiz ayrı bir değerdir. 2- Huzurlu ve sağlıklı bir çalışma ortamı vazgeçilmezimizdir. 3- Ülkemizin geleceğinden sorumluyuz. 4- Çalışanlarımızı ve öğrencilerimizi iyi tanır, yeteneklerini ortaya koymalarına fırsat verir ve fikirlerine değer veririz. 5- Her işimiz önemlidir. 6- İnisiyatif kullanmaktan çekinmeyiz.

Öğretmen :1
Öğrenci :10
Derslik :4
Atölye-İşlik :1
Çok Amaçlı Salon :1
Kütüphane Kitap Sayısı :169
Yemekhane :1
Öğretim Şekli :Tam gün
Saatler : Ders Başlama Saati: 09:10 Ders Bitiş Saati: 14:50
Bağlantı : Yok
Yabancı Dil :
Isınma : D.GAZ
Servis :
Ulaşım : Sıhhiye Köprüsünün altında 11665 Nolu otobüs durağından EGO 437-439 nolu araçlarından birine binilirek Ayyıldız Pazar Alanı durağında inilir. Kızlay Yüksel Cad. Metro çıkışından 12219 Nolu otobüs durağından EGO 439 nolu araca binilerek Ayyıldız Pazar Alanı durağında inilir.
Yerleşim Yeri : Pursaklar/ANKARA
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : Okulumuz; Ulus´a 13 km, Kızılay´a 15 km, Pursaklar İlçe Merkezine 2 km uzaklıktadır.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :
Bilimsel Etkinlikler :
Proje Çalışmaları :
Yazdır :